Jó hír: Tudom, hogy hol és hogyan fogod megtalálni a leendő társad!

Te is szeretnéd tudni? Hadd áruljam el Neked!

 

Szia!

Ahogy ezt az oldalt olvasod, épp társkeresők ezrei olvassák az írásaimat, és használják sikerrel azt az itthon egyedülálló társkereső szemléletet, módszert és stratégiát, amire először csupán annyit mondtak hitetlenkedve: "Na neeee!"

A módszer működik: bizonyítékaim vannak rá! (Ezeket lentebb olvashatod)

Nem is szaporítom tovább a szót: ha keresed a társad és sehogy sem találod, és fogalmad nincs, hogy mit és hol rontasz el, akkor azonnal kérd a két hetes ingyenes sorozatot, amely a komplex társkereső rendszerem első modulja.

Engedd, hogy segítsek!

Üdvözlettel,

Randi Andi

társkereső coach

Szabad Vagyok Program

 

 

Keresztneved: *
E-mail: *
Nemed: *

 

Feliratkozásod után a következő leckéket fogod megkapni

A "Társkeresés indul!" ingyenes leckéi:

  • Egy rejtett harc amelyben Te is résztveszel, és emiatt vagy még mindig egyedül
  • Titkos összefüggés az üzleti világ elvei és a társkeresés között - ahogy még sosem láttad a randizást
  • Azonnal bevethető szuperhatékony stratégia, amelyet máris elkezdhetsz alkalmazni a társkeresésben
  • 3 tipikus hiba, amit a legtöbb egyedülálló elkövet
  • 4 Megerősítő Jelzés, amiből biztosan tudod, kellesz neki.
  • "Az a baj, hogy túl rendes férfi vagyok" (bónusz lecke férfiaknak)

 

Bizonyítékok az ingyenes leckék hatékonyságára


Eddigi olvasóim többek között a következőket írták (görgess lejjebb):

"Nekem nagyon sokat segített az a két hét. Azt hiszem, már majdnem "kész voltam" (úgy értem, hogy fogadó képes, gyógyult, nyitott, stb.), amikor kaptam tőled a levélsorozatot. Lelkesen meg is csináltam a házi feladatokat. És MŰKÖDIK! Én is egy vagyok a sikersztorijaid közül, az a fajta, akinek az utolsó lökést adtad meg." (Edit)

"Nagyon szeretem olvasni az írásaid, mert érzem mennyire igazak. Sokat változtattak a hozzáállásomon. Sikerélményem is volt, szó szerint bejött az amit tanácsoltál. 3 órán belül megjött az első válasz a levelemre és itt visongtam és nevettem a számitógép előtt, hogy atyaég... ez tényleg működik..." (Ágnes)

"köszönöm a jó tanácsokat mindent végig olvastam, sokat segitettél nekem, most az öröm hir sínen van egy új pasi" (Anikó)

"Azért nem volt hiábavaló hogy ráakadtam az oldaladra, és megpróbáltam megfogadni a tanácsaidat. Hálával tartozom, mert nem tudom hogy ennek a hatására-e,de megváltoztam, lehet hogy hozzáállásban. És végre megtaláltam a nagy szerelmet közben,amire már régen vártam." (Olga)

"Köszönöm az önbecsülést amit Tőled kaptam meg, köszönöm a sok -sok jó tanácsot hogyan keressek társat magamnak, köszönöm a pozitív lelkesedést még ha kudarc is ér, köszönöm, hogy már tudok aludni és nem forgolódok az ágyamon tehetetlenségemben. Még nem találtam meg a párom, de tudom, hogy megtalálom, mert a Te módszeredet használom és nem felejtem el az intelmeidet." (Edit)

"Hogy áll a társkeresés projekt?
Neked köszönhetően elég jól! :-)" (Angelika)

"Már pár napja olvasgatom a tanácsaidat, és nem gondoltam volna hogy ilyen hasznosak és jól müködnek a gyakorlatban. Már regisztráltam régebben az online társkeresőben , de most teljesen átírtam a bemutatkozó lapomat, és írtam pár levelet. Apró, de meghatározó kis momentumokkal kapcsolatosan csak pár mondatok voltak és mindenki válaszolt Budapesttől Nyíregyházáig, holott én Kaposváron lakom." (Mária)

"A lecke egyszerűen szuper, biztos vagyok a sikerben!! egyébként, kedves Randi Andi, szerintem zseniálisan írsz és nagyon értelmes gondolatokat osztasz meg velünk, szerencsés aki rádtalál :)

"Köszönöm szépen a segítségedet,nagyon hasznos tanácsokat kaptam a leckéid által. Én úgy érzem kezdek jó úton haladni a párkeresésben." (Anna)

"Magamról annyit, hogy segítségeddel rájöttem, hol hibáztam el a "tölcsért."
Kösz a segítséget, a lépcsőfokokat" (Eliz)

"Nem tudom, jó helyre írok-e, de muszáj megköszönnöm neked ezt a véletlen találkozást, és ami azóta abból következett. A jó isten áldjon meg érte, hogy olyan vagy, amilyen, hogy felkaroltad a társkeresőket, és fogod a kezüket. (A lányom is ezt üzeni.)" (Cecília)

"Köszönöm a leckéket! Én úgy gondolom, hogy abba a bizonyos 5 %-ba fogok tartozni, akik vették az adást! Ezt már most is érzem, hiszen nem gőzöltem be. 3 hét telt el, és jól vagyok, kiegyensúlyozott, élem az életem és nem menekültem senki karjába, csak úgy. Ezt részben neked is köszönhetem, hogy átsegítettél a tanácsaiddal a kezdeti rázós időszakon. Valamint úgy gondolom, hogy tanultam a kapcsolataimból, és egyedülállóként is nagyobb önismeretre tettem szert az elmúlt időszakban." (Évi)

"Bejött nekem is tölcsér elv! Mostmár csak arra kell ügyelnem, hogy a tapasztalatokat 61évesen is megszerezzem, akkor járom ki a "sulit". Ezek szerint sosem késő tanulni, hisz a jó pap is holtig tanul!
Köszönöm az értelmes kézenfogva vezetést, a mindennapi értés nyelvén fogalmazott mondatokat, és a kivitelezhető, de inkább adoptálható ötleteket. Nem szeretnél ebből könyvet kiadni?
" (Mária)

"Nagyon hálás vagyok, hogy eddig is megosztottad velem a tapasztalataidat és köszönöm a sok munkádat. Annak örülök, hogy csupa olyan dolog hangzott el ami valóban engem is foglalkoztatott és a felvetett dolgok, nagyrésze már sok gondolkodásra és cselekvésre is késztetett.
Az érzelmi fittség kifejezés és a hozzá kapcsolódó dolgok nagyon hasznosak. Ez volt számomra a legfontosabb információ." (Mónika)

"Én ugyan férfi vagyok, de résztvettem az ingyenes "oktatáson", mert
már első leveledben felkeltetted az érdeklődésemet.
Maximális elismerésemet szeretném kifejezni azért a munkáért, amelyet
elvégeztél. Nagyon tetszik az anyag, amelyet elkészítettél. Helyre
teszed a nőkben lakó téves elképzeléseket, maximális aktivitásra
buzdítod az akármilyen oknál fogva egyedül maradt hölgyeket.

Értelmesen, logikusan vezeted le az összes társkereséssel kapcsolatos
problémát, azokra kézzelfogható megoldásokat adsz. Egyszerűen magával
ragadó az a stílus, és lekesedés, amelyet a leckéid sugallnak. Aki
olvassa, annak az az érzése támadhat, hogy nincs egyedül, hiszen fogod
a kezét. :)
Gratulálok a tevékenységedhez és minden hölgyismerősömnek ajánlom a
portálodat. :)" (Zoltán)

"NAGYON SOKAT SEGÍT. Tök jó, hogy egyszerűen, kedvesen vannak megfogalmazva a -bizony engem is érintő kérdések, mondatok." (Mese)

"Köszönöm a sok hasznos tanácsot és segítséget, számomra nagyon érdekes és tanulságos volt!" (Ferenc)

"Nahát ez igen!! ... megcsináltam és nem hogy elutasítottak volna, inkább nagy az érdeklődés irántam. Andi te szuper vagy!!!!"

Szia Andi! Szerintem te fantasztikus vagy és ez a kéthetes kurzus szinte tejesen megváltoztatott. Másként látom a dolgokat és magamat is,sok kérdésre választ kaptam.Nagyon szeretem ha valaki ilyen lelkesen tudja végezni a munkáját mint te.Köszönöm

"Végre egy egészséges szemlélet. Teljesen újszerű hozzáállással nyúltál a témához."

"Pszichológiailag jól megalapozott, és nem utolsó sorban szórakoztató, kellemes hangvételű. Szóval profi..."

"Igen elgondolkodtató, a következő leckéig rendesen le lesz foglalva az agyam e témakörrel. Elindult egy folyamat"

"Végre valaki rávilágít a problémákra"

"Nagyon érdekesnek találtam, még sosem gondoltam így a randizásra"

"Kedves Andi! Magávalragadóak soraid,találóak a megfigyelési szempontok, jók az ötletek a kipróbálásra, az egész anyag felépítése erősen motiváló és csak gratulálni tudok hozzá!"

"Igazán jó tanácsokat adsz, nem is gondoltam soha, hogy ennyi segítséget tud valaki adni egy randi ügyben, társkeresés terén, egy férfi kiismerése terén. Igazán nagy segítség amit adsz nekünk, csak tudjunk vele a realitások szerint élni. ... Szuperül fel tudod villanyozni az érdeklődőket. Köszi a munkád."

(Figyelem! Más, hasonló oktatást kínáló honlapokkal szemben a fenti vélemények nem csupán a képzelet szülöttei, hanem valódi olvasóktól származnak :-) Valódiságukat bármikor tudom igazolni - illetve velem is találkozhatsz személyesen a Társkereső Műhelyeken.)

Ne hagyd ki a leckéket, hadd segítsek Neked is!

Kíváncsi vagyok, mit hagytam eddig szem elől a társkeresésben! Kérem az ingyenes modult!

Szabad Vagyok Program

 

Kérem a Szabad Vagyok Program "Társkeresés indul" ingyenes modulját!

Keresztneved: *
E-mail: *
Nemed: *


Feliratkozásod után 2 hétig kapod az online leckéket amelyet már több ezer társkereső olvasott és véleményezett eddig!
Feliratkozásod a leckékre nem jár semmilyen kötelezettséggel, és bármikor törölheted egyetlen kattintással.Adataidat 3. személynek nem adjuk ki és nem küldünk SPAM-et!

 

Társkeresés indul!
Üdvözöl A Szabad Vagyok Program megalkotója
Randi Andi
(az első levélben máris elárulom, honnan kaptam becenevemet :-)

ui: Iratkozz fel a népszerű Szabad Vagyok "Társkeresés indul!" modulra, amely már több ezer sorstársadnak segített a társkeresésben!
ui2: A feliratkozás semmilyen kötelezettséggel nem jár, miért ne próbálnád ki? Bármikor leiratkozhatsz a leckékről!