A Program, amely segít továbblépni

Ha szakítás után szeretnél végre új lappal indulni, de visszahúz a múlt és a félelmeid...

Itt a megoldás!

Hadd találjam ki...

 • most szakítottak veled, ezért a padlón vagy
 • most szakítottál vele, ezért a padlón vagy
 • nem tudsz rendesen aludni
 • nem tudsz rendesen enni
 • nagyon sokat sírsz
 • barátaid tehetetlenül nézik a szenvedésedet
 • szeretnél ebből a helyzetből minél hamarabb kilábalni, de

 

Miért ilyen nehéz kigyógyulni az exből?

 

Szakítani és kilépni egy kapcsolatból traumatikus élmény, amelynek emléke sokáig kísérthet. Egy gyászfolyamaton kell végigmenned, ami már önmagában sem kis feladat. Tapasztalataim szerint a hozzám fordulók mindannyian szeretnének minél hamarabb kilábalni és meggyógyulni egy fájdalmas szerelem után, és lehetőleg minél hamarabb új párkapcsolatba kezdeni, de ez nem egyszerű, hiszen

 

gyötörnek a félelmeid

 

A következő és ezekhez hasonló kérdések és kételyek leállíthatatlan lemezként pörögnek az agyadban, nem hagynak nyugtot, rombolják az önértékelésedet és az újrakezdéshez elengedhetetlenül fontos önbizalmadat:

 • "Mi lesz, ha örökre egyedül maradok?"
 • "Mi lesz, ha életem legjobb kapcsolatát rontottam el?"
 • "Az egész kapcsolat hazugság volt"
 • "A Sors megbüntetett"
 • "Soha többé nem lesz normálils szexuális életem"
 • "Soha többé nem leszek boldog"
 • "Ő volt az igazi"

 

Mihez kezdj a félelmeiddel? Úgy érzed, egyedül nincs erőd megküzdeni a fájdalmaddal és a félelmeiddel, ráadásul amint az egyiket legyőzöd, mint a sárkány esetében, amelynek újranő a feje, azonnal ott a másik.

 

Barátaid már kezdik picit unni a folyamatos panaszkodást,

és Te is szeretnél leállni.

Szeretnél már végre fellélegezni és lenyugodni kicsit?

Magadhoz térni, őjra kiegyensúlyozott önmagad lenni, esetleg újult erővel nekivágni a társkeresésnek?

Ha igen, akkor neked találtam ki:

30 napos gyógyító

Szakítás Utáni Újrakezdés

online program

 

Ha résztveszel a 30 napos programon, amelynek keretében minden nap egy könnyen feldolgozható, esettanulmányokkal, gyakorlatokkal és elmélettel teli leckében győzünk le egy adott félelmedet, a következők fognak történni:

 • Tudni fogod, hogyan kezeld a legfőbb félelmeidet
 • Nyugodtabb leszel, könnyebben tudsz enni és aludni
 • Jól működő praktikákat kapsz, amelyekkel még jobban felgyorsíthatod a gyógyulásodat
 • hamarabb kezdhetsz neki a társkeresésnek (persze csak ha szeretnél! :-)

Mit tennél, ha azt mondanám, hogy egy hónap múlva sokkal jobban leszel, mint most?

Mi fog történni a 30 napos gyógyító Újratervezés Szakítás Után online programban?

 

 • Átvesszük a legjellemzőbb tévhiteket és félelmeket, amely az egyedülállókat gyötre szakítás után, képes leszel kezelni őket, ezáltal nyugodtabb leszel
 • Módszereket és eszközöket adok a kezedbe, amelyek erősítik lelki immunrendszeredet, és amelyek lehetővé teszik, hogy minél hamarabb talpra állj.
 • Működő példákat mutatok arra, hogy mások (akik talán sokkal reménytelenebb helyzetben voltak, mint Te) hogyan értek el sikereket a társkeresés terén és ezekből mit tudsz Te alkalmazni a saját életedben
 • 30 nap után újra a "régi" önmagad lehetsz - de legalábis erőt kapsz ahhoz, hogy átgondoltan, energiával tele tervezd újra az életedet

 

Megér neked napi egy kávé árát az,
hogy jobban legyél?

 

Vajon mennyit érne meg neked, ha 30 nap múlva nyugodtabban alhatnál és nem gyötörne az összes félelmed, kételyed és újra energiával tele vághatnál neki a napodnak? Vajon mennyit érne, ha nem állandóan a múltadon és a szakításon rágódnál?

Tisztában vagyok vele, hogy szakítás témában számos félrevezető, olcsó megoldást, ex-visszaszerző praktikákat árusító könyv és egyéb termék született már, amelyek nemhogy megkönnyítenék, de még meg is nehezítik a dolgodat.  

 

Miért érdemes rám hallgatnod?

 

Akkreditált life coachként és önismereti trénerként, a Szabad Vagyok és a BoldogságTervezés Programok elindítójaként évek óta foglalkozom társkeresőkkel, köztük rengeteg frissen szakított emberrel. Négy éve vezetek (nem csak társkeresőknek) önismereti tréningeket, konferenciákat és táborokat, így pontosan tudom, mi az, ami működik és mi az, ami nem. Ezért vagy még egyedül - kézikönyv társkeresőknek című kötetemben is foglalkozom azzal az akadállyal, amelyet a múlt poggyásza jelent. Ezt segítek Neked letenni a következő 30 napban. Nem kell kísérletezgetned nem működő módszerekkel állítólagos szakértőktől - a lényegről, a legbensőbb félelmek feloldásáról fogsz kapni napi inspirációt és megoldást a következő hónapban.

 

 

Hogyan épül fel a 30 napos gyógyító
Újratervezés Szakítás Után online program?

 

Megrendelésed után 30 napig minden nap egy újabb leckét kapsz email fiókodba.

A leckék tartalma:

 • Napi önbizalomrontó tévhit és kezelése
 • Működő megoldási javaslatok
 • Inspiráló történetek
 • Gyógyító gyakorlatok az újrakezdéshez

 

Ára: 4990 Ft bruttó (napi egy kávé ára)


 


 

Gyorsasági Bónusz!

Ha most rendeled meg a programot és 3 napon belül beérkezik átutalásod, akkor még ezt is ajándékba kapod:

Érzelmi Fitnesz Napló

A társkeresőknek készült Szabad Vagyok Program egyik legnépszerűbb önismereti-gyógyító eszközét ajándékba kapod a 30 napos Újratervezés Szakítás Után online programhoz (letölthető pdf formátumban)

Rendeld meg most!

 

FONTOS! A megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelést, majd elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat. FIzetni átutalással, postai rózsaszín csekken, utánvéttel vagy PayPalon keresztül lehet.

A Gyorsasági Bónuszt akkor tudjuk számodra biztosítani, ha 3 napon belül beérkezik átutalásod.

Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Számlázási név (ha más mint a neved):
Számlázási cím (Város): *
Számlázási cím (Utca, házszám): *
Számlázási cím (Irányítószám): *


Hamarosan jobban leszel!

Üdvözlettel,
Randi Andi

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. paragrafusában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az ugyfelszolgalat (kukac) szabadvagyok (pont) com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Mayavi 3.0 Kft-vel kötöd.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.